Apie programą
Atsiliepimai
0
  • 1

    SUBALANSUOTA MITYBA

    Baltyminis kokteilis Formula 1 . 1 porcijoje baltyminio kokteilio Formula 1 yra 18 gramų baltymų¹ ir ne mažiau kaip 38 % rekomenduojamos 25 vitaminų ir mineralų paros normos. Kiekvienoje porcijoje yra 4 g skaidulinių medžiagų, kad gautumėte rekomenduojamą skaidulinių medžiagų paros normą –25 g per dieną². Kokteilio sudėtyje nėra glitimo, jis tinka vegetarams.

  • 2

    ŽVALUMO PALAIKYMAS

    Žolelių gėrimo sudėtyje yra 85 mg kofeino ir unikalaus komplekso Orange Pekoe, pagaminto iš tradicinės juodosios ir žaliosios arbatos su dedešvų žiedų, kinrožių ir kardamonų sėklų ekstraktais.

  • 3

    OPTIMALUS VANDENS VARTOJIMAS

    Gaivusis gėrimas iš koncentrato Herbal Aloe , kurio sudėtyje yra 40 % tikrųjų alavijų lapų sulčių, padės lengviau palaikyti vandens pusiausvyrą visą dieną.

  • 4

    RACIONO PAPILDYMAS SKAIDULINĖMIS MEDŽIAGOMIS

    Avižų ir obuolių skaidulinių medžiagų gėrimo sudėtyje yra tirpiųjų ir netirpiųjų maistinių skaidulinių medžiagų iš avižų, obuolių, kukurūzų, citrusų, sojų ir cikorijų. Jį vartojant lengviau gauti rekomenduojamą skaidulinių medžiagų paros normą – 25 g per dieną². Pakankamas tirpiųjų ir netirpiųjų maistinių skaidulinių medžiagų kiekis racione yra svarbi rūpinimosi virškinimo sistema dalis³.

Atsiliepimų apie produktą kol kas nėra Užpildykite dešinėje esančią formą ir palikite pirmą atsiliepimą Pasidalykite nuomone apie produktą Palikti atsiliepimą

Palikite atsiliepimą apie produktą

Jūsų vertinimas
Vardas
El. paštas
Jūsų atsiliepimas
Dėkojame už atsiliepimą!
Artimiausiu metu mūsų vadybininkas jį patikrins ir paskelbs svetainėje
Nusiųsti dar vieną atsiliepimą

Palikite atsiliepimą apie produktą

Jūsų vertinimas
Vardas
El. paštas
Jūsų atsiliepimas
Dėkojame už atsiliepimą!
Artimiausiu metu mūsų vadybininkas jį patikrins ir paskelbs svetainėje
Nusiųsti dar vieną atsiliepimą
1 Vienoje porcijoje paruošus su 250 ml 1,5 % riebumo pieno.
2 EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition, and Allergies (NDA). EFSA Journal 2010; 8(3):1462.-
3 Barley/oat/wheat grain fibre contributes to an increase in faecal bulk.2 Mohajeriet al (2018) Eur. J. Nutr.,57(Suppl 1), 1–14.Makkiet al (2018) Cell host microbe, 23(6), 705–715. Hachimuraet al (2018) Bioscibiotech bioch, 82(4), 584–599. O’Grady et al (2019) Aliment PharmacolTher.2019;49:506–515. Kim (2018). Immunology, 154: 220-229.
Tapti klientu