Herbalife is the #1 weight management and well-being brand in the world.*
Apie programą
Atsiliepimai
0
  • 1

    Mitybinių mikro- ir makroelementų organizmui suteikimas

    Baltyminio kokteilio Formula 1 sudėtyje yra daug baltymų (18 gramų)¹, taip pat 25 rūšių vitaminų ir mineralų. Kokteilis tinka ir vegetarams. Dieta, kurioje daug baltymų, padeda mažinti masę ir palaikyti raumenų masę2,3.

  • 2

    Vandens pusiausvyros palaikymas

    Koncentratas Herbal Aloe , kurio sudėtyje yra 40 % tikrųjų alavijų lapų sulčių, – tai skanus gėrimas, padedantis vartoti daugiau vandens ir palaikyti vandens pusiausvyrą visą dieną. Gėrimo sudėtyje nėra jokių dirbtinių saldiklių ir dažiklių!

  • 3

    Žvalumo palaikymas

    Žolelių gėrimo sudėtyje yra 85 mg kofeino ir unikalaus komplekso Orange Pekoe, pagaminto iš tradicinės juodosios ir žaliosios arbatos su dedešvų žiedų, kinrožių ir kardamonų sėklų ekstraktais.

  • 4

    Papildomi baltymai racione

    Baltyminis mišinys Formula 3 suteikia organizmui papildomų 2 tipų baltymų. Vienoje porcijoje – 5 g baltymų ir 23 kcal.

Atsiliepimų apie produktą kol kas nėra Užpildykite dešinėje esančią formą ir palikite pirmą atsiliepimą Pasidalykite nuomone apie produktą Palikti atsiliepimą

Palikite atsiliepimą apie produktą

Jūsų vertinimas
Vardas
El. paštas
Jūsų atsiliepimas
Dėkojame už atsiliepimą!
Artimiausiu metu mūsų vadybininkas jį patikrins ir paskelbs svetainėje
Nusiųsti dar vieną atsiliepimą

Palikite atsiliepimą apie produktą

Jūsų vertinimas
Vardas
El. paštas
Jūsų atsiliepimas
Dėkojame už atsiliepimą!
Artimiausiu metu mūsų vadybininkas jį patikrins ir paskelbs svetainėje
Nusiųsti dar vieną atsiliepimą
* Baltymai padeda auginti ir palaikyti raumenų masę.
1 Paruošus su 250 ml 1,5 % riebumo pieno.
2 Leidy, H.J., et al., The role of protein in weight loss and maintenance. The American Journal of Clinical Nutrition, 2015. 101(6): p. 1320S-1329S.
3 Wycherley, T.P., et al., Effects of energy-restricted high-protein, low-fat compared with standard-protein, low-fat diets: a meta-analysis of randomized controlled trials. Am J Clin Nutr, 2012. 96(6): p. 1281-98.
4 Bai et al (2009). Am J Clin Nutr, 89(1), 77-84; Fayh et al (2013). European journal of nutrition, 52(3), 975-983; Miller AL. (2006). Alternative Medicine Review, 11(1), 23 - 29; Oka et al (2005). Vascular Medicine, 10, 265 - 274; Rytlewskiet al (2005). European Journal of Clinical Investigation, 35, 32 - 37; Smith et al (2006). J Thorac Cardiovasc Surg, 132(1), 58 - 65.
Tapti klientu