VIAČESLAV ZACHAROV
Herbalife Nutrition vidinės mitybos ekspertas
Baltyminis kokteilis Formula 1 pagamintas iš idealaus kokybiškų baltymų, skaidulinių medžiagų, vitaminų ir mineralų mišinio. 1 porcijoje baltyminio kokteilio Formula 1 yra 18 gramų baltymų*, 25 rūšių vitaminų ir mineralų, 4 g skaidulinių medžiagų. Sudėtyje nėra glitimo, produktas tinka vegetarams. Kiekviena porcija – žingsnis link subalansuotos mitybos ištisą dieną!
Koncentratas Herbal Aloe , kurio sudėtyje yra 40 % tikrųjų alavijų lapų sulčių, – tai skanus gėrimas, padedantis vartoti daugiau vandens ir visą dieną palaikyti vandens pusiausvyrą organizme. Gėrimo sudėtyje nėra jokių dirbtinių saldiklių ir dažiklių!
Žolelių gėrimo sudėtyje yra 85 mg kofeino ir unikalaus komplekso Orange Pekoe, pagaminto iš tradicinės juodosios ir žaliosios arbatos, su dedešvų žiedų, kinrožių ir kardamonų sėklų ekstraktais
Formula 2 . Dvi tabletės per dieną suteiks rekomenduojamą mitybinių mikroelementų paros normą. Visi organizmo procesai priklauso nuo jų gavimo reikiamu metu, o aktyviems žmonėms gauti mitybinių mikroelementų yra dvigubai svarbiau. Kompleksas Formula 2 sukurtas papildyti baltyminiam kokteiliui Formula 1, kad organizmas gautų visų būtinų mitybinių mikroelementų, atsižvelgiant į specifinius vyrų ir moterų poreikius.
Herbalifeline Max . Įtraukite į racioną naudingųjų riebalų omega 3. Sudėtyje esančios EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą**, normalų trigliceridų lygį kraujyje*** ir normalų kraujo spaudimą****.
Niteworks . Į savo mitybos planą įtraukite unikalų aminorūgščių L-citrulino ir L-arginino kompleksą. L-arginino, ypač kaip azoto oksido1 prekursoriaus, nauda sveikatai buvo plačiai tyrinėjama. Azoto oksidas – tai dujos, kurias organizmas išskiria, kad palaikytų normalią kraujo apytaką, bet natūrali azoto oksido gamyba organizme su amžiumi palaipsniui mažėja.
Baltyminis mišinys Formula 3 padės racioną papildyti baltymais: vienoje porcijoje yra 5 g sojų ir išrūgų baltymų, tik 23 kcal. Su amžiumi medžiagų apytaka lėtėja, o tai skatina dėmesingai vertinti mitybos kokybę ir ieškoti būdų gauti daugiau baltymų, kad būtume aktyvesni, bet negautume per daug nereikalingų riebalų ir angliavandenių.